Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Maatschappelijke organisaties

 

Iedere Nederlandse gemeente heeft te maken met een breed scala aan maatschappelijke organisaties die zich met hart en ziel inzetten voor de lokale samenleving. Organisaties die zich bezighouden met zorg, welzijn, cultuur, onderwijs, natuur, religie, participatie, recreatie, hobby et cetera. Onmisbaar en het kloppende hart van onze maatschappij.

Projectmanagement

Sharity ondersteunt maatschappelijke organisaties bij de realisatie van duurzame verbindingen tussen organisaties en/of met lokale bedrijven. Wij ondersteunen bij de professionalisering van organisaties en bij de uitrol van initiatieven. Wij hebben de kennis en ervaring om ideeën van maatschappelijke organisaties concreet te maken middels (bijvoorbeeld) een businessplan.

Trainingen/workshops

Sharity verzorgt trainingen op het gebied van projectmatig werken, netwerken, fondsenwerving of samenwerken met het bedrijfsleven. Uw medewerkers leren het belang van netwerken, pitchen, organisatie-ontwikkeling, het bedenken van nieuwe sociaal businesscases en het aangaan van samenwerkingsverbanden.
Sharity heeft trainingen en workshops verzorgt voor o.a. de Christelijke Hogeschool Ede, Verdiwel, Welzijnsorganisaties Malkander, Christelijk Lyceum Veenendaal, Welzijn de Meierij, Avans Hogeschool en diverse Maatschappelijke Beursvloeren in het land.

©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions