Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Den Haag weer een Beursvloer

Op dinsdag 24 oktober 2023 was het zover. Na heel wat jaren terug van weggeweest: Beursvloer Den Haag. Het initiatief werd genomen door PEP Den Haag. Zij kwamen 'kijken' op Beursvloer Veenendaal en waren direct verkocht. Wij mochten het team ondersteunen met het opzetten van Beursvloer Den Haag.

Het team van PEP Den Haag had niet eerder een Beursvloer opgezet en zag in dat ze daar ondersteuning bij kon gebruiken. Na onze kennismaking op Beursvloer Veenendaal, waar ze kwamen kijken hoe een Beursvloer er 'in het echt' aan toe gaat, startte onze samenwerking. Sharty verzorgde twee trainingen voor organisaties en bedrijven (in totaal 70 deelnemers) die graag wilde weten wat de Beursvloer voor hen kon betekenen. Wat konden ze vragen? Wat konden ze bieden? Wat is een tegenprestatie en wie is een Hoekman? De trainingen waren een succes want bijna alle deelnemers melden zich daarna aan voor Beursvloer Den Haag. Daarnaast werd het team door ons ondersteund bij de organisatie, werving, communicatie, sponsoring. Alles om een mooie Beursvloer neer te zetten.

Natuurlijk waren we op de Beursvloerdag zelf ook aanwezig om alles in goed banen te leiden. Eindresultaat: een zeer geslaagde Beursvloer Den Haag met maar liefst 129 matches met een maatschappelijke waarde van € 289.168.

Bekijk hier de aftermovie van Beursvloer Den Haag AFTERMOVIE
 


 

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions