Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Actueel

Op deze pagina houden we u op de hoogte van nieuws uit ons werkveld en nieuws rondom Sharity.

Bekijk ons laatste nieuws

Training 'het geheim van een succesvolle Beursvloer'

Op dinsdag 27 februari was het zover. Angelique gaf een training voor organisaties die graag een Beursvloer willen organiseren in hun gemeente. En voor organisaties die al een Beursvloer organiseren maar vinden dat deze succesvoller kan.

27-02-2024
lees verder

Netwerkbijeenkomst: Stress is het probleem niet

In de lezing van Robert Vonk lichtte hij een aantal belangrijke verbanden rondom gezondheid, kansenongelijkheid en bestaanszekerheid uit én verkende met ons wat we hieraan zouden kunnen doen.

12-12-2023
lees verder

Netwerkbijeenkomst met als thema 'bestaanszekerheid'

De derde netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Veenendaal stond in het teken van 'bestaanszekerheid'. Steeds meer organisaties krijgen te maken met cliënten/leden/gasten die stress hebben omdat ze de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen. Mensen die afglijden in armoede en dus hun bestaan niet zeker zijn.

07-12-2023
lees verder

11e editie Beursvloer 's-Hertogenbosch

Eindelijk weer terug op de derde donderdag van november: Beursvloer 's-Hertogenbosch. Voor de tweede maal in het Atrium van Koning Willem I College aan de Onderwijsboulevard. De sfeer was goed, de contacten verliepen soepel en er werd weer een groot aantal matches gemaakt.

17-11-2023
lees verder

Kennissessie Beursvloer voor NOV

Op dinsdag 31 oktober 2023 verzorgde we voor de leden van het NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) een kennissessie over het opzetten van een Beursvloer. De kennissessie was online en had ruim 30 deelnemers.

31-10-2023
lees verder

Den Haag weer een Beursvloer

Op dinsdag 24 oktober 2023 was het zover. Na 8 jaar afwezigheid terug: Beursvloer Den Haag. Het initiatief werd genomen door PEP Den Haag. Zij kwamen in 2022 'kijken' bij Beursvloer Veenendaal en waren direct verkocht. Wij mochten het team ondersteunen met het opzetten van Beursvloer Den Haag.

25-10-2023
lees verder
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions